Injektionsbehandlingar

Injektionsbehandlingar är Revidermas estetiska procedurer som utförs för att förbättra hudens utseende och behandla olika estetiska problem, såsom rynkor, fina linjer, och förlust av volym. För att säkerställa att injektionsbehandlingar utförs på ett säkert sätt och med optimala resultat är det viktigt att de utförs av en erfaren och utbildad person.

Du tilldelas erfaren och utbildad behandlare som har kunskap om anatomi och förstår de olika typerna av injektionsprodukter samt deras potentiella effekter och risker. Våra legitimerade specialister kan bedöma varje patients individuella behov och utforma en skräddarsydd behandlingsplan som är säker och effektiv.

Genom noggrannhet och precision kan våra kvalificerade behandlare minimera risken för biverkningar och uppnå önskade resultat. Vidare är de väl förtrogna med hygieniska rutiner och följer strikta protokoll för att säkerställa en ren och steril miljö under behandlingen.

Att välja en erfaren och utbildad person för injektionsbehandlingar är avgörande för att uppnå säkra och tillfredsställande resultat samt för att minska risken för komplikationer. Därför ser vi till på Reviderma att du får en legitimerad sjuksköterska som tar hand om dig under hela behandlingen och är lyhörd till dina behov och önskemål. 

Vad är Radiofrekvens

Radiofrekvensteknik är en icke-invasiv behandlingsmetod som används inom estetiska och kosmetiska branschen för att förbättra hudens utseende och minska synliga ålderstecken. Under en estetisk radiofrekvensbehandling appliceras högfrekvent elektrisk energi på huden genom en apparat eller handenhet. Denna energi tränger djupt in i hudens vävnader och omvandlas till värme. Den resulterande uppvärmningen stimulerar produktionen av kollagen och elastin, vilket leder till en fastare, jämnare och mer ungdomlig hud. Estetisk radiofrekvensteknik används ofta för att minska rynkor, förbättra hudens ton och textur, och minska slapphet och hängande hud. Det är en populär behandlingsmetod på grund av dess effektivitet, minimala återhämtningstid och låg risk för biverkningar.